Україна / Бар
Науково-виробнича лабораторія Костянтина і Стефана Космачів заснована у 2005 р. За цей час винахідники запропонували цілу низку унікальних і корисних розробок, зокрема водонагрівач для проточної води, електрокотел для опалення приміщень, нагрівальний модуль та ін. Серед останніх винаходів лабораторії — агрегат для обробки зерна та підготовки тіста до випікання. Суть проекту в тому, що для випікання хліба потрібно закуповувати не борошно, а зерно. До того ж не вищого сорту, а четвертого-п’ятого. Зерно дешевше від борошна, до того ж зберігання й перевезення останнього також обходиться недешево, а це закладається у собівартість хліба. Цей хліб якісніший за будь-який інший, адже зберігає вітаміни й мікроелементи, що містяться в зерні. Такий хліб засвоюється майже повністю, тоді як інші його сорти — лише на 15%. Він також менше черствіє й не пліснявіє, тому що оброблене зерно стає абсолютно стерильним. Весь секрет — у спеціальній обробці зерна інфрачервоним опроміненням (потужність, довжина хвилі, час — взаємозалежні й стабілізовані параметри).
факс: 096 4929949