Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 24/07/2022 17:06:56

yaroslav79
Member

Електро велосипед

Давно хочу собі купити електровелосипед, але є сумніви щодо цього. Можливо, хтось уже їздить на такому та може підказати, які є плюси та мінуси? І де взагалі можна подивитися варіанти?

Неактивен

#2 24/07/2022 17:09:52

jord
Member

Re: Електро велосипед

Ну, а чому ні? Я собі взяла електровелосипед їздити на роботу. Тепер ось використовую як вигідну альтернативу особистому автомобілю, а також громадському транспорту. Економія коштів та часу.

Неактивен

#3 24/07/2022 17:15:45

Я теж належу до того типу людей, які довго приймають рішення про покупку, попередньо вивчивши всі характеристики та особливості.
Ну і зрозуміло, якщо порівнювати електричний велосипед з іншим моторизованим видом транспорту, він коштуватиме дешевше. Ще одна важлива перевага цієї техніки: абсолютна екологічність транспорту.
Купив собі електро велосипед  і жодного разу про це не пошкодував.
Вибір зупинив на BERGAMONT E-CONTRAIL PRO 29, справжній залізний кінь, з яким будь-яка дорога стає по плечу.
https://veliki.com.ua/files/2021/02_15/14_57/u_files_store_0_4021222.jpg

Неактивен

#4 27/07/2022 15:23:12

juguh
Member

Максим Максимов :

Купив собі veliki.com.ua/ua/dir_electro_bikes.htm  і жодного разу про це не пошкодував.
Вибір зупинив на BERGAMONT E-CONTRAIL PRO 29, справжній залізний кінь, з яким будь-яка дорога стає по плечу.

Сам уже довгий час їжджу на електровелосипеді, планую міняти незабаром на більш нову і потужну модель, хотілося б ще за місто виїжджати на ньому, а моє поки що тягне тільки асфальтом.

Неактивен

#5 27/07/2022 17:44:20

Килька
Member

Я тоже очень люблю велопрогулки и в свободное время стараюсь покрутить педали. Жалко только, что у нас в городе проблемы с асфальтом, да и велодорожек совершенно нет. В этом плане Европа конечно на порядок превосходит нас. Я тут вчера прочитала какие в мире лучшие города для велосипедистов https://knowhow.pp.ua/best_cities_for_biking/ и скажу Вам, что нам до них - как до Киева пешком, а очень жаль. Вот в Париже я бы на Велике с огромным удовольствием бы прокатилась smile

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений