Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 10/09/2020 19:10:56

Marija
Member

Швейная машинка Brother

Думаю, каждая хозяйка сталкивается с тем, что нужно что-то заштопать, прострочить или сшить. В этом случае отлично иметь швейную машинку. Решила приобрести эту помощницу в интернете и нашла недорогой интернет-магазин «Швейная Линия», где на сайте https://sewline.com.ua/category/bytovye … y/brother/ швейная машинка Brother стоит от 2500 грн., но я выбрала за 3000 грн. Доставили быстро. В комплекте были три шпульки, пачка иголок, отвертка, лапка для обмётывания петель. Разобралась я с ней за один вечер и первое время все подстрачивала или перешивала. Удобно и легко ею пользоваться и швы получаются качественные. В общем довольна очень! И магазин не подвел.

Неактивен

 

#2 26/09/2022 13:09:30

Mina
Member

Re: Швейная машинка Brother

Кстати, швейные машинки Brother считаются одними из лучших среди швейной техники для личного пользования. Ну а  магазин швейных машин https://spool.com.ua/ имеет такой большой ассортимент, что без проблем можно выбрать нужную и лучшую для вас даже чисто среди машинок Brother.

Неактивен

 

#3 28/04/2024 22:12:23

Re: Швейная машинка Brother

Я власник маленької швейної майстерні і останнім часом стикаюся з проблемою пошуку якісного обладнання для розширення виробництва. Потрібно купити промислову швейну машину, але вибір на ринку настільки великий, що я збентежений. Хочеться знайти не просто доступну за ціною модель, а щось дійсно надійне і ефективне. Чи могли б ви порекомендувати, де краще всього придбати таку машину? Чи є спеціалізовані магазини або онлайн-платформи, які ви особисто рекомендуєте?

Неактивен

 

#4 28/04/2024 22:15:00

гитрин
Member

Re: Швейная машинка Brother

Я вже багато років займаюся швейною індустрією і міг би порадити вам декілька надійних варіантів. За моїм досвідом, одним з найкращих місць для покупки обладнання є сайт softorg.ua. Вони пропонують промислову швейну машину Juki https://softorg.ua/producer/Juki/ для різноманітних потреб, від легких тканин до важких матеріалів. Окрім того, на цьому сайті ви знайдете детальні описи та характеристики кожної моделі, що допоможе вам зробити обґрунтований вибір. Не забувайте також проконсультуватися з їхніми спеціалістами, які можуть надати професійні поради та допомогти підібрати машину, яка найкраще відповідатиме вашим вимогам і бюджету. Крім того, важливо звертати увагу на гарантійні умови та можливість сервісного обслуговування, що є значним плюсом при виборі постачальника обладнання.

Неактивен

 

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений